Pionjären Fastighets ABs Köpolicy för Lägenhetsuthyrning

Registrering
För att söka lägenheter måste du vara registrerad hos Pionjären Fastighets AB. Du registrerar dig genom att fylla i intresseanmälan via vår hemsida www.pionjaren.nu Du kan registrera dig från och med du fyllt 16 år.

Uthyrning krav
För att hyra och skriva hyresavtal med Pionjären Fastighets AB måste du ha flytt 18 år.

Personuppgifter
Du ansvarar själv för att ändra och se till så att  dina personuppgifter samt kontaktuppgifter, som telefonnummer, adress och e-post är aktuella. Du kan uppdatera dina kontaktuppgifter genom att kontakta info@pionjaren.nu

Vill du ändra dina tidigare ifyllda val i din anmälan till Pionjärens Bostadskö, t.ex. storlek på lägenhet eller område, ska du kontakta oss på info@pionjaren.nu.

Om du blir erbjuden lägenhet
Fördelning av våra lägenheter sker enligt kötiden. De tio första som har längst kötid får ett erbjudande om att titta på objektet och sedan bedöma om den är av intresse.

Om du tackar ja till en lägenhet
Lägenheten erbjuds alltid i befintligt skick,  därför är dEt viktigt att du besöker lägenheten innan du svarar på erbjudandet. Innan kontrakt skrivs gör vi en kreditupplysning och försäkrar oss om att du har en fast inkomst, goda referenser samt inte belastas av betalningsanmärkningar/skulder hos kronofogden.

Besiktning av objektet sker innan ny hyresgäst tillträder och eventuella åtgärder kommer att utföras efter att du flyttat in.

Integritetspolicy / Lagring av personuppgifter

Utöver Pionjären Fastighets AB Köpolicy hittar du Pionjären Fastighets AB fulla integritets och personpolicy här.